Óvodai beiratkozás

Share

Tisztelt szülői közösség!

A tanügyminisztérium kedden konkrét részleteket közölt az óvodába iratkozás menetéről.

Az újrairatkozàsok periódusa: május 25- június 5.

Ezáltal a szülők megerősítik döntésüket abban, hogy a gyermek az intézményben folytatja a tanulást. Kifejtették, hogy minden 5 éves gyereknek be kell kerülnie az oktatási rendszerbe, mivel ez a korosztály már a kötelező oktatás része.

Erre vonatkozó típus nyomtatványt csatolva találtok. A kitöltött és aláírt példányt, lefényképezve vagy bemásolva e-mailben kell elküldeni az info@mikoovoda.ro címre.

Az újonnan érkező gyermekek iratkozása az óvodába két szakaszban, június 8-a és július 3-a, illetve július 20-a és augusztus 10-e között történik.

Az iratkozáshoz szükséges: a gyermek születési bizonyítvány másolata, szülők személyi igazolványának másolata, a kérvény kitöltött és aláírt példánya( csatolva), a gyermek megismerését segítő, kitöltendő kérdőív( csatolva). Az óvodai rendszabályzat és a szerződés egy későbbi időpontban kerül majd kitöltésre.

A kitöltött és aláírt kérvényt, illetve a szükséges dokumentáció másolatát, lefényképezve vagy bemásolva e-mailben kell elküldeni az info@mikoovoda.ro címre.
Az iratkozás/újrairatkozás történhet személyesen is (a biztonsági keretek betartásával), de csakis előzetes egyeztetés alapján, amennyiben az érdeklődők erre igényt tartanak. Telefonszám: 0745 372 676

Üdvözlettel,

a Mikó óvoda vezetősége

Chestionar

kérdőív

Cerere_tip_gradi_2020

Fisa de Reinscriere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .