Családban, közösségben

Share

Hetünket a legfontosabb dolog, a család határozta meg. A tevékenységek folyamán beszélgettünk családtagjainkról, arról is, hogy ki miben szokott segíteni anyának, apának, a tesónak vagy éppen a nagymamáéknak. Mesékkel, mondókákkal és izgalmas kézimunkákkal színesítettük a hetünket. Egy különleges mesével leptük meg óvodásainkat, amely arról szól, hogy a mi óvodánk is olyan, mint egy nagy család, amelyben segítőkészen, kedvesen és szeretettel fordulunk egymáshoz.

Vidám munkára hívtuk meg a gyerekeket, amiben az egész család részt vehetett. Egy családi kézképet készítettünk, amelyben meg lehetett figyelni, hogy kinek nagyobb a keze, hogyan keverednek a színek és hogyan lesz színes a szappan habja.

Dadusaink egy csodálatos bodzaszörp és szirup recepttel kedveskedtek nekünk, mivel a bodzaszörp az óvodában is nagy népszerűségnek örvend.  De nem maradhatott el a hetünkből a testmozgás sem. Gyógytornászunk egy különleges és nagyon egyszerűen kivitelezhető labdás tornát mutatott nekünk. Az egészségünk szempontjából nem csak a megfelelő mozgás, de a helyes táplálkozás is nagyon fontos. Mosolygós asszisztensünk arra adott tippeket, hogy hogyan tudunk egészséges édességeket, finomságokat becsempészni az étrendünkbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .