Gyermeknap

Share

Hetünket egy mindenki által nagyon szeretett nap, a gyermeknap határozta meg. Igyekeztünk ezt a hetet is minél vidámabbá, boldogabbá tenni. Így számos meglepetéssel készültünk óvódásainknak és a családoknak. Sok izgalmaz programot ajánlottunk fel, amelyek között a Mikó óvoda Gyermeknapi buborékfújó eseménye is helyet kapott. Flashmobunk célja az volt, hogy gyermeknapkor ünnepeljünk együtt és szálljanak messze a buborékba zárt nevetések, üzenetek, kívánságok! Gyereknapkor eszünkbe jut milyen is volt gyereknek lenni, milyen jókat játszottunk, huncutkodtunk gondtalanul. Mi is örömmel tekintettünk vissza és így született meg egy különleges videó, amellyel mosolyt szerettünk volna csalni mindenki arcára!

Számos mondókával, mesével, mozgásos játékkal, kézimunkával színesítettük a napjainkat és közben bíztunk benne, hogy nem sokára már személyesen is találkozhatunk, hogy újra gyermeknevetéstől legyen hangos az óvoda udvara!

Száll a lufi száll,

csillagok közt jár.

Gyere haza kicsi lufi,

mond el mit láttál.

Mosolygós, boldog napokat mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .