Hangolódjunk a gyermeknapra

Share

Ezen a héten már elkezdtük a gyermeknapra való hangolódást, hiszen ez egy nagyon különleges nap mindenki számára. Mókás játékra hívtuk meg a gyerekeket és a szülőket, hiszen a mágikus gondolkodás sorozatunkat is elkezdtük, amelyben nagyon aranyos, vicces és őszinte válaszokat kaptunk a különleges kérdésekre. A bagoly posta is állandóan úton van, meglepve a gyerekeket különböző apróságokkal.

Az óvónénik jóvoltából két mesét is megnézhettünk. A Mikós Mesék keretén belül, Dorottya óvó előadásában A répa című mesét élvezhettük. Edina óvó pedig egy különleges filmajánlóval készült nekünk, amely kitűnő program lehet egy esős délután az egész család számára. Egy nagyon vidám, színes pillangó elkészítésével az alkotás élményét is átélhettük.

Nem feledkeztünk meg a héten sem a megfelelő testmozgásról és az egészséges táplálkozásról sem. Különleges videóval lepett meg minket a gyógytornászunk, amelyben megmutatta, hogy a szabadban, hogyan lehet játékos módon mozogni, felhasználva a természet adta lehetőségeket. Dadusaink ajánlására elkészíthettünk egy igazán egészséges finomságot, amely akár gyermeknapra is tökéletes meglepetés vagy közös program lehet a családnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .