Apró kövek, nagy lendület

Share

Az óvoda meghitt falai között megünnepelt ballagás másnapján úgy döntöttünk, hogy egy könnyed túraútvonalon végighaladva együtt élvezzük a természet szépségeit. Így Kisbánya felé vettük az irányt. A legjobb helyre mentünk!

Friss levegő, természet, jó hangulat, jó társaság, igazi csapat! Egy csodálatos környezetben, együtt, közösségben töltöttük el a szombati napunkat, amely mindenki számára feltöltődést jelentett.

Megérkezve a kiindulási pontra mindenki szeretettel üdvözölte egymást, majd elindultunk túrázni. Kicsik és nagyok nagy lendülettel indultunk el a szép napsütésben. Az úton sok dologra rácsodálkoztunk, felfedeztük a természet szépségeit. Sokat nevettünk, beszélgettünk, meséltünk egymásnak, majd megérkezve a végcélhoz, az Apró kövek elnevezésű helyszínre, megpihentünk és mindenki elfogyasztotta a kirándulásra csomagolt uzsonnáját. Közösen indultunk el vissza, de itt még nem ért véget a kalandok sorozata.

A kirándulás után belefért egy rövid kitérő Torockóra. Már hiányzott, hiszen évek óta évzárónk helyszíne. Rövid sétát tettünk a faluban, gyerekek pedig a csorgónál pancsolhattak a nagy melegben.

Ismételten rájöttünk: közösségben lenni jó, együtt lenni jó!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .