Nők napja – kirándulás

Share

A nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja alkalmából úgy döntöttünk, hogy az anyukákat egy közös kirándulásra hívjuk meg. Egy vasárnapi napon elindultunk, hogy felfedezzük a Lukács kő nevű bércet.

A Lukács kő a tárnicai tó túraösvényein keresztül közelíthető meg. A Tárnica-tó Kolozsvártól nyugatra található, a tó és az azt körülvevő természet szépsége lenyűgöző. A tó partján egyszerre élvezhettük a lomblevelű erdők szépségét és a meredek lejtők izgalmát.

Ez a csodálatos környezet sokkal nyitottabbá tett minket egymás felé, sokat beszélgettünk, nevettünk, ismerkedtünk. A túra során pedig megtapasztaltuk ismét, hogy egy összetartó közösség tagjai vagyunk, amelyben segítjük egymást. A túra végén, a Lukács kőhöz érve beláttuk az egész környéket. Egy lenyűgöző kilátással kiegészülve elfogyasztottuk az uzsonnánkat, majd feltöltődve indultunk el haza, azzal a megállapítással, hogy nem muszáj nemzetközi nőnap legyen ahhoz, hogy közösen kiránduljunk.

Különleges élmény volt, így nagy lelkesedéssel tervezzük a következő kirándulást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .