Szülőértekezlet

Share

Szeptember elején megtartottuk a három csoport szülőértekezletét, amelyen lehetőségünk volt ismertetni minden fontos információt a szülőkkel, illetve a felmerülő kérdéseket is meg tudtuk válaszolni. A szülőértekezletek személyes jelenléttel zajlottak, de lehetőség volt a zoom felületen is bekapcsolódni.

Fontosnak tartottuk kiemelni, hogy az oktatói, nevelői munkában a Nemzeti alaptantervet követjük. Differenciáltan, az egyéni szükségleteket figyelembe véve oktatunk. Minden csoportban 2 óvónő és egy dada van jelen. Rajtuk kívül a logopédusunkkal találkoznak még az óvodásaink, aki logopédiai- és részképesség fejlesztésben részesíti a gyerekeket.

Tevékenységeinket ebben a tanévben a négy őselem köré építettük, módszereinkben jelen vannak a klasszikus és modern illetve különféle alternatív pedagógia elemei is helyzettől függően. Mivel sokat lehetünk a szabadban, előnyben részesítjük a természetes anyagokat, szemléltető eszközöket.

Érintettük a szülő-pedagógus kommunikációjának a lehetőségeit, beszélgettünk az óvoda rendszabályzatáról, illetve az aktuális vírushelyzet miatt fennálló szabályokról.

Köszönjük a szülőknek az együttműködést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .