Sítábor

Share

Lendületesen indult az új év, az egyik kedvenc téli sportunk gyakorlásával Borszéken. A már hagyománynak számító, egy hetes sítáborra 21 család jelentkezett és közel 3 tucat gyerek vett részt az oktatáson, mely az eddigi évek tükrében rekordszámnak számít.

A hét során tapasztalt és kezdő gyerekek illetve felnőttek siklottak nap, mint nap a pályán, kitartóan, a hidegtől sem riadva vissza. A síoktatók szaktudásukkal gondoskodtak arról, hogy még jobban elsajátítsuk a sízés fortélyait, technikáját vagy éppen megismerkedjünk az alapokkal.

A gondosan megtervezett tábori program közben a legkisebbeknek is bőven kijutott a szórakozásból, hiszen nagyokat szánkózhattak a lankás domboldalon, élvezhették a havat.

Az estéket már a szálláshelyek meleg szobáiban élvezhettük, ahol mindenkinek jól esett egy meleg tea, a társasjátékozás és közös beszélgetés.

A sítábor nem csak a közösségépítés egyik fontos pillére, de kitűnő alkalom arra is, hogy a gyerekek élményszerűen tapasztalják meg óvodánk egyik alapelvét, az egészséges, mozgással teli élet gyakorlásának fontosságát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .