Share

SZÜLETÉSNAP ÜNNEPLÉSE A MIKÓ ÓVODÁBAN

Tisztelt érdeklődők!

Az aktuális helyzethez alkalmazkodva

szabadtéri

születésnapokat szervezünk a törvényben előírt szabályok szigorú betartása mellett.

Korosztálytól és a meghívottak számától függően 1 vagy 2 moderátor fogadja a vendégeket.

Az ünneplés szabadtérben történik, tágas, zöld udvarunkon.

Születésnapjaink tematikusak, melyeket szakembereink legjobb tudásuk alapján állítottak össze, alkalmazkodva a gyermek életkori sajátosságaihoz.

Egy alkalom 3 órát tart, igény szerint módosítható, pillanatnyilag a hét bármely napjára szervezhető ünnep.


A részletekért kérjük keressen minket bizalommal,

a 0745372676-os

telefonszámon vagy emailben az

info@mikoovoda.ro

címen.Miért fontos a gyerekek életében a születésnap megünneplése?

A születésnap egy tökéletes alkalom arra, hogy ünnepeljük gyerekeinket és tudassuk velük, hogy mennyire fontosak számunkra, mindegy, hogy hány évesek lettek. ”A születésnapokat körülvevő hagyományok és ünnepségek azonban más, mélyebb okok miatt is jelentősek, valamint a gyermekkor különleges – és fontos – részét képezik” – mondja Heather Ulrich Ph.D., ashevillei gyermek- és családpszichológus.

A születésnapok, és azok megünneplése egyedülálló előnyöket biztosít a gyermekek kognitív és szociális fejlődésében, valamint szülő-gyermek kapcsolatokban. A szülő ilyen formában is kifejezheti gyermekének, mennyire fontos!

A gyermekek születésnapjának megünneplése minden évben segít nekik megérteni a felnövekedés folyamatát, azt, hogy mit jelentenek az egyes életkorok, valamint, hogy mi a jelentősége annak, hogy egyre idősebbek, érettebbek lesznek. Ez az a nap az évben, amely kizárólag a gyermekre és az ő új életkorára összpontosít. Hiszen ez a nap minden évben valami újnak a kezdete.

A legtöbb – vagy akár minden – gyerek szeretne a figyelem középpontjába kerülni, és semmilyen más helyzet, környezet nem tudja ezt jobban biztosítani számukra, mint egy születésnapi party. A bizonytalanabb, félénkebb gyermekek számára egy ilyen esemény segíthet önbizalmuk növelésében is. Hiszen ez, az a nap, ami csak róluk szól. Mindenki rájuk figyel és csakis ők vannak a középpontban.

A gyermek születésnapjának ünneplése lehetővé teszi a szülők számára, hogy megmutassák mekkora örömet jelent számukra, hogy gyermekük az életük és világuk része. Az ilyen családi eseményeken szerzett különleges és közös emlékek javítják a szülők és a gyermek közötti kötődést, növelik a család által érzett biztonságot, aminek tartós hatása van a gyermek önbecsülésére, fejlődésére, viselkedésére és érzéseire.

A legfontosabb dolog az, hogy az ünnepelt szüleivel, szeretteivel, barátaival tölt

se együtt ezt a napot, mely alatt szeretetet, örömöt és szórakozást kap.


Válogass, találd meg a neked megfelelőt!

Másra vágysz? Kreatív csapatunk megvalósítja Neked!