Am cunoscut şi America de Sud.

Share

În săptămâna asta am călătorit în America de Sud. Prima staţie de oprire era în junglă. Aici am văzut multe lucruri interesante apoi am vorbit despre ciclul apei. Cu ajutorul unui plante am imaginat cu ar fi să ne plimbăm prin frunze mari, colorate şi ude. Cu ajutorul mâinilor am făcut papagale colorate. Pe hartă şi pe glob am căutat unde se află Brazilia, iar am imitat cu vocea ploaia şi am dansat dansul ploii. Marţi ne-am dus mai departe până la Peru, unde ne-am cunoscut cu lumea animalelor. Aici locuieşte lama, iar noi am învăţat o poezie despre el.

Miercuri ne-am cunoscut cu cultura unui trib, am citi o poveste despre Zeul Soarelui şi relaţia lui cu oamenii. Nu am uitat să vorbim nici despre cel mai important lucru pentru ei, despre cacao.

Joi instumente am făcut, cu care putem chema ploaia. Cu ajutorul instrumentului am căntat multe alte căntece. Ploaia nu a venit, dar nu eram trişti pentru că aşa am putut ieşi în curte.

Vineri am făcut colaje din Peru, şi săptămâna am încheiat cu un concurs cu obstacole, de care copii s-au bucurat foarte multe.

Am luat rămas bun de la voluntari.

                          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.