Aventuri în Africa

Share

Săptămâna asta am călătorit în Africa. Ne-am uitat la un film, din care am aflat multe noutăți, lucruri interesante. Am vorbit despre savană și deșert. Am aflat că acolo în Africa sunt doar două anotimpuri, nu ca și la noi patru. La ei este foarte cald și totul este uscat sau ploaie și totul este umed. Cu ajutorul unui băiețel am aflat că cei din Africa unde stau, ce mănânc și copii cu ce se joacă. Așa cum casele noastre sunt construite din cărămidă sau beton, casele ei este construit din argilă. Gardul are un rol de protejare de animale sălbatice.

Am vorbit despre tribul care locuiește acolo. Am aflat despre ei că dorm în cort, pe cap au batic și au o rochie lungă. Se ocupă cu animale. După asta am mai vorbit despre animale care locuiesc acolo, ne-am uitat la un film din care am aflat multe despre ei. Apoi pe câțiva și am făcut. Cu ajutorul picioarele am făcut un leu, care este regele animalelor. Apoi din baloane am făcut și elefant.

La sfârșitul săptămânii am vorbit despre faraon și piramide. Din fiecare copil am făcut faraon, iar împreună din cub de lemn și pahare de unică folosință am construit piramide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.