În familie

Share

Săptămâna noastră a fost definită de cel mai important lucru, familia. În timpul activităților, am vorbit despre membrii familiei noastre, și despre cum ne ajutăm mama, tata, fratele sau bunicii. Am colorat săptămâna cu povești, zicale și meșteșuguri interesante. Am surprins preșcolarii noștri cu o poveste specială despre grădinița noastră fiind ca o mare familie.

Am invitat copiii la o activitate distractivă la care întreaga familie a putet participa. Am creat o amprentă de mână a familiei în care a fost posibil să observăm cine are o mână mai mare sau cum se amestecă culorile.

Îngrijitoarele noastre ne-au oferit o rețetă minunată de sirop de soc. Exercițiile fizice nu ar putea fi lăsate înafara săptămânii noastre. Kinetoterapeuta noastră ne-a arătat o activitate cu mingea. Nu numai mișcarea corectă, ci și alimentația corectă este foarte importantă pentru sănătatea noastră. Asistenta nostră zâmbitoare ne-a dat sfaturi cum am putea să introducem dulcuri și delicatese sănătoase în dieta noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.