Scopurile noastre

Share

Asociația noastră s-a născut din voința de a creea ceva frumos. Convingerea noastră este că învățământul are nevoie de o permanenta reînnoire, în zilele noastre este prea puțin să introducem în educație doar metodele clasice.

Principalul scop este schimbarea redicală a calități educației din România, ridicarea învățământului la un nivel de concureță ridicat, în așa fel încât să luăm în considerare necesitățile copiilor. Considerăm că principalul pas trebuie făcut la nivel local.

Axăm o importanță semnificativă pe multiculturalitate. Ne străduim să educăm copiii în așa fel încât, chiar de la vârsta preșcolară, ei să aibă oportunitatea de a crește înconjurați de alte naționalități, ca acest lucru să devină pentru ei un stil de viață natural.

În atingerea scopului nostru, introducem metode inovative, care transformă învățatul propriu zis într-o experiență plăcută, care să îi conducă la trăirea sentimentului de realizare.

Asociația noastră prin încercarea de a umple lipsurile din învățământ, dorește să își înceapă programele în așa fel, încât ele să rezolve eventualele probleme cu care se confruntă atât elevii din ciclul primar, cât și părinții elevilor. Programele noastre se conformează cu așteptările copiilor și ale părinților lor.