Pizsamaparty

Share

A ballagó és a búcsúztató óvodásaink nagy örömmel és izgalommal fogadták a hírt, hogy pizsamapartyt szervezünk számukra. Szerettünk volna ugyanis egy olyan közösségi élményt adni a ballagó ovisoknak, amelyre majd mosolyogva emlékeznek vissza az iskola padjai mögül!

Természetesen a gyerekek azonnal tervezgetésbe kezdtek, így már jóval a pizsamaparty előtt tudták, hogy ki, ki mellett fog aludni, milyen játékokkal fognak játszani és már-már az éjszakai trambulinozás is szóba került. De nem csak a gyerekek, mi is tervezgetésbe kezdtünk és körjátékokkal, énekekkel, csillámtetoválásokkal, tűzrakással és mályvacukor sütéssel fűszereztük meg a közös délutánt, estét. Volt tánc és nagy nevetés, de sok megható pillanattal is gazdagodtunk!

Az éjszakai trambulinozás helyett, az estének varázslatos hangulatot kölcsönző csillagszórókat gyújtottunk meg, majd közösen, családias hangulatban készülődtünk a lefekvésre.

Napunkat diafilm vetítéssel zártuk, a mese és az óvónénik gondoskodó szeretete hamar álomba ringatta a gyerekeket!

Reggel a gyerekek csillogó szemekkel ébredtek és izgatottan várták, hogy a közös reggeli után elmesélhessék a többieknek, milyen volt a pizsamaparty. Bízunk benne, hogy sikerült egy igazán meghitt, vidám és életreszóló élményt adnunk a gyerekeknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .