Tanévzáró Torockón

Share

Különleges izgalommal teltek a tanév utolsó napjai, hiszen nagy lelkesedéssel készültünk a torockói tanévzáróra, amely idén is egy egész hétvégét ölelt magába.

Június 16-18. között Torockó hangulatos házait és a már-már mesébe illő környezetét megtöltöttük nevetéssel, jókedvvel, tartalmas beszélgetésekkel, énekszóval.

Szombat délelőtt minden szülő, óvónéni és dadusnéni meghatódva, mosolyogva figyelte a három csoport tanévzárós ünnepségét, amelyek igazán családias, ünnepi hangulatban teltek. A közös ebéd után az ünneplő ruhánkat átcserélve közös játékra indultunk a faluban. A gyerekek mellett a szülők is nagy hévvel indultak el, hogy kipróbálják magukat a falu különböző pontjain megszervezett játékokban. Esténket a tábortűz mellett énekelve, zenélve, beszélgetve és jókat nevetve töltöttük.

Torockón sok izgalmas útvonal található, amelyeket bejárva megcsodálhatjuk a tájat, töltődhetünk a természetben. Mi most két útvonalat is választottunk. Csapatunk egyik része a Székelykő megmászására vállalkozott, a másik része pedig a torockószentgyörgyi várhoz látogatott el.

Hálásak vagyunk azért, hogy ilyen családias, vidám hangulatban, megható és izgalmas pillanatokkal teli módon zárhattuk a tanévet! Köszönjük nektek, kedves szülők a támogatást, az együttműködést!

Az idei nyarat hivatalosan is megnyitottuk! Legyen mindenkinek csodálatos!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .