Pizsamaparty

Share

Hagyománynak számít óvodánkban, hogy az iskolába készülő ovisaink számára ottalvós pizsamapartyt szervezünk. Idén is nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy egy fergeteges, mókás, családias élménnyel gazdagítsuk a ballagókat.

A csütörtök reggel már mindenki számára különleges volt, estére pedig a party hangulat a tetőfokára hágott. Volt zene, tànc, jàtèk, kacagàs, csillámtetoválás, közös vacsora, elemlámpàs kincskeresés, tűz körül èneklés, pillecukor ès almasütès, fogkefe ès fogkrém mustra, nagy összebújàsok, sötètben sutyorgàs, korai ébredès, tejhabos reggeli bajuszkàk. Az ottalvós bulinkat a sütemények, finom gyümölcsök édessé, a gyerekek kacagása felejthetetlenné, az óvónénik által szervezett játékok pedig szórakoztatóvá tették.

A pizsamaparty egy bohém jellegű hangolódás az iskolába készülő ovisaink elbúcsúztatására, amelyre az óvoda udvarán kerül sor egy meghitt ünnepség formájában. Természetesen majd arról is beszámolunk, addig is beszéljenek a továbbiakban a képek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .