Partnereink

Share
bga Miko

 


logo_nou

„A Naturfloor egy családi vállalkozás, mely 10 éves tapasztalattal rendelkezik. A magyarországi partnerük segítségével egy évtizede dolgoznak azon, hogy a kolozsváriak környezetét is egészségesebbé varázsolják természetes alapanyagú szőnyegeikkel.”


PETRY LOGO

„A korral való haladás, a folyamatos kutatás és tanulás elengedhetetlenek a sikerhez. Odafigyelünk arra, hogy mindig a legjobb, hazai gazdáktól származó állatok húsával dolgozzunk és a legjobb fűszereket használjuk termékeinkhez. Ezzel is igyekszünk odafigyelni az egészséges táplálkozásra és arra, hogy az Önök és családunk asztalára a lehető legegészségesebb termékeket tudjuk elkészíteni. Köszönjük kedves vásárlóinknak bizalmát. Ezentúl is törekedve arra, hogy a legjobbat nyújtsuk Önöknek.”


„Termékeink kiválogatásában első sorban a fejlesztő hatást, könnyű tárolást és tartósságot vettük figyelembe. Termékeink fejlesztésének hátterében óriási tudásanyag és szakértő csapat áll, Hollandiából, Dániából és Franciaországból. Célunk új ötletek bemutatása pedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológusok, logopédusok, gyógytornászok és más, gyerekekkel foglalkozó szakemberek számára.”


„A Woodentoys története 2007-ben kezdődött, amikor a család elsőszülöttje 3 éves lett és elkezdtünk keresgélni a korának megfelelő, érdekesebb játékok után. Nagy csalódásunkra a játékok legnagyobb része műanyagból készült, gyenge minőségű volt és káros az egészségre. Mivel szeretjük a fát, mint anyagot, elkezdtünk kutatni fából készített játékokat, melyek az országban, kis termelők keze által születnek meg.”


„A kiadót a kilencvenes évek elején alapította egy teológusokból, irodalmárokból és műszaki végzettségűekből álló csoport. A kiadót a Koinónia Multimédia nevű intézmény részeként képzelték el.