Programjaink

Share

Óvodánk állandó, időszakos és egyszeri programok változatos kínálatával várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt!

Óvodai oktatás- A Hosszított Programú Mikó Óvoda varázslatos világa szeretettel várja a 1,5-6 év közötti gyerekeket!


Kisiskolás Napközi – Hiszünk abban, hogy a gyermek kiegyensúlyozottabban tud teljesíteni, ha a napi felkészítése kiscsoportban, az egyéni fejlesztés lehetőségét megragadva történik. Nagy hangsúlyt fordítunk a szociális kompetenciák fejlesztésére is, ugyanakkor a tevékenységek összeállításában alkalmazkodunk a szülők igényeihez.

A délutáni Kisiskolás Napközi hivatalos nyitvatartási ideje 12.00 – 18.00, de alkalmazkodunk a szülők munkarendjéhez, illetve a gyermek órarendjéhez.

Bővebben: http://mikoovoda.ro/index.php/hu/rolunk/kisiskolas-napkozi/


Nyári táborok – Lendületes csapatunk élménydús táborokat szervez óvodás, kisiskolás és általános iskolás korú gyerekek részére.


Gyermekhotel – Állandó gyerekeink részére „gyermekhotel” szolgáltatást is nyújtunk, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekeket éjszaka is felügyeletünkre bízzák, vagy akár egy hétvégét töltsenek nálunk.


Szülinapi zsúrok – Gyakorlott szabadidőszervezők gondoskodnak a gyermekek felhőtlen szórakozásáról bent és a szabadban.


Vállalati, családi- és gyerekprogramok – Családcentrikus vállalatoknak ajánljuk egyénre szabott csomagjainkat céges összejövetelek, bulik, családi napok alkalmával. A gyerekeket kézműves foglalkozások, interaktív társasjáték, ügyességi játékok, komplex családi játékok és még sok más érdekesség várja.


Kerekítő baba-mama foglalkozás – Csatári Erika foglalkozásvezető várja a 0-3 éves gyerekeket és szüleiket egy játékos mondókázásra minden hétfőn.


Szülőknek – Lehetőséget biztosítunk a szülőknek is a gyermekek programjaiba bekapcsolódni valamint szervezünk kimondottan szülőknek szóló programokat  gyermekneveléssel, kreativitással, élménypedagógiával valamint a pozitív neveléssel kapcsolatosan. Ennek érdekében folyamatosan figyeljék honlapunkat.


Terembérlés – Szervezze meg nálunk gyerekeknek vagy felnőtteknek szóló programját 12-15 főig (workshopok, szemináriumok, önismereti csoportok, stb.).