Petrecere în pijamale

Share

Atât absolvenții cât şi copii care vor absolvii grădinița anul viitor au primit cu mult entuziasm că le organizăm o petrecere in pijamale.Am vrut să le oferim o experiență de neuitat de care își vor aminti cu un zâmbet din spatele băncilor școlii!

Bineînțeles, copiii au început imediat să facă planuri, așa că știau cine cu cine va dormi cu mult înainte de petrecere, cu ce jocuri aveau să se joace și chiar au discutat despre sãritul in trambulină noaptea.Dar nu doar copiii, şi noi am început să planificăm și am condimentat după-amiaza și seara împreună cu jocuri în cerc, cântece, tatuaje cu sclipici, foc de tabără și bezele de copt. A fost dans și voie bună cu multe momente emoționante!

În loc de trambulină noaptea, am aprins steluțele arzătoare, care au dat serii o atmosferă magică, iar apoi ne-am pregătit să ne culcăm împreună, într-o atmosferă de familie.

Ne-am încheiat ziua cu poveşti prezentate pe diapozitiv, iar dragostea grijulie a educatoarelor i-a legănat repede pe copii!

Dimineața, copiii s-au trezit cu ochii strălucitori și au așteptat entuziasmați să le spună celorlalți colegi cum a fost petrecerea în pijamale.Suntem încrezători că am reușit să oferim copiilor o experiență cu adevărat intimă, distractivă și realistă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.