Karácsonyi ünnepség

Share

Nos, ha minket kérdeztek, hogy kiskarácsony vagy nagykarácsony, akkor egyértelműen nagykarácsony! Ez mit jelent? Együtt, közösségként, hangos énekszóval, csilingelő csengőkkel, sok finomsággal és persze meglepetéssel!

Ez mind jelen volt az idei karácsonyi ünnepségünkön, amelyet a Hexagon Offices egy tágas termében tartottunk meg, december 15-én, délután.

Ezen a csütörtöki reggelen a gyerekek és az óvók is már nagyon izgatottak voltak, hiszen külön-külön, minden csoport készült egy énekekből, versekből álló kis előadással, amellyel a szülőket ajándékozhattuk meg. De nem csak mi, a szülők is nagy energiákkal készültek, próbáltak, hogy aztán megajándékozhassák a gyerekeket és minket is, egy-egy általuk összeállított előadással csoportonként. Mindenki a legjobbat hozta ki magából, öröm volt látni az előadott meséket, énekeket. A gyerekek csak ámultak-bámultak és be kell valljuk, hogy mi is izgatottan és büszkén figyeltük a szülők előadásait.

Az előadások után közösen falatoztunk az otthonról hozott süteményekből, finomságokból és közben jókat beszélgettünk. A gyerekek vígan szaladgáltak, játszottak egymással, aki pedig szeretett volna az meghitt karácsonyi fotót készíthetett a kialakított fotósarokban.

Tehát, az idei karácsonyi ünnepségünk így telt: együtt, közösségként, hangos énekszóval, csilingelő csengőkkel, sok finomsággal és persze meglepetéssel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .