Serbarea de Crãciun

Share

Ei bine, dacă ne întrebați pe noi dacă a fost Crăciunul Mic sau Crăciunul Mare, atunci este clar Crăciunul Mare! Ce înseamnă asta? Împreună, ca și comunitate, cu cântări, clopoței, multe răsfățuri și bineînțeles, surprize!

Toate acestea au fost prezente la sărbătoarea noastră de Crăciun de anul acesta, pe care am ținut-o într-o sală spațioasă a clădirii Hexagon, în după-amiaza zilei de 15 decembrie.

În această dimineață de joi, copiii și educatoarele erau foarte entuziasmați fiecare grupă pregătind separat un mic spectacol format din cântece și poezii, pe care le-am putut prezenta părinților. Dar nu numai noi, ci și părinții s-au pregătit cu mare energie, au repetat mult, pentru a putea prezenta copiilor și nouă câte o scenetă pe care o pregătiseră pentru fiecare grupă. Copiii s-au uitat doar uimiți și trebuie să recunoaștem că și noi am urmărit cu entuziasm și mândrie, spectacolele părinților.

După serbare am luat împreună o gustare din prăjiturile și delicatesele aduse de acasă și am purtat conversații lungi. Copiii alergau fericiți și se jucau unii cu alții, iar oricine dorea să facă o fotografie de Crăciun putea să o facă la colțul foto.

Așadar, sărbătoarea de Crăciun din acest a fost petrecută cu mult fast, spectacol, cântece și bineînțeles surprize!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.