Tabără de schi de la Borsec

Share

Încurajați de entuziasmul copiilor de la grădinița noastră și anul acesta am mers, pentru a doua oară la schi la Borsec. De data aceasta doar educatoarele cu copii, pentru a ne bucura de unul dintre sporturile noastre preferate de iarnă, schiul.

Acordăm în mod conștient atenție participării la activități care au un impact cuprinzător asupra dezvoltării personalității, dezvoltării mișcării și dezvoltării abilităților emoționale și sociale. Pe lângă faptul că este o formă excelentă de relaxare, schiul dezvoltă abilitățile de coordonare a mișcărilor, mișcarea continuă, simetrică armonizează și stimulează funcționarea articulară a ambelor emisfere ale creierului, întărind astfel mușchii și îmbunătățind postura.

Pe lângă numeroasele efecte de dezvoltare, ne-am întors îmbogățiți cu multe experiențe. Am povestit cu bucurie tuturor cât de mult ne-am distrat jucându-ne afară în aerul curat, socializând îndelung, savurând o ciocolată caldă, prăjind marshmallows și încălzindu-ne în jurul focului de tabără. Nu putem decât să recomandăm tuturor familiilor partyul in pijamale ce aveau loc seara înainte de culcare, ne-a plăcut foarte mult și bineînțeles trebuie să subliniem că ne mișcăm din ce în ce mai bine și mai încrezători pe pârtiile de schi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.