Tanévet zártunk, Torockón!

Share

A torockói mesébe illő környezetet nem lehet megunni! Ezért is döntünk úgy, már évek óta, hogy Torockó a legmegfelelőbb helyszín számunkra a tanévzáró megszervezéséhez, amely egy egész hétvégét foglal magába!

Idén is felkerekedtünk, hogy méltóképpen lezárhassuk a tanévet és már péntek délután gyülekezni kezdtek a családok Torockón. Bár egész héten érezhető volt a tanévzáró körüli izgalom, péntek este méginkább. Kíváncsian várta mindenki, hogy szombaton, a csoportonként tartott évzáró ünnepségeken mi fog történni. Sokat készültünk az óvódásokkal, énekeltünk, táncoltunk, lelkiekben is próbáltunk hangolódni, hogy mind a három csoport önazonos tanévzáró ünnepséggel lepje meg a szülőket. Ezzel azonban még nem ért véget a kaland, hiszen szombat délután faluportyára vártuk a családokat. Izgalmas feladatokat kipróbálva barangoltak végig a falu pontjain, az általunk megadott térképet követve. Ezek után este mindenkinek jól esett összegyűlni, csocsózni, játszani, énekelni, beszélgetni.

Torockó azért is rendkívüli helyszín számunkra, mert óvódánkban nagy hangsúlyt fektetünk a természetben való aktív időtöltésre. Torockó ehhez is ideális helyszín. Így vasárnap túrázni indultunk a torockószentgyörgyi várhoz, ami ismét jó lehetőség volt a beszélgetésre, a természet megismerésére, a mozgásra, a kikapcsolódásra.

Köszönjük nektek, kedves szülők, hogy ennyien fontosnak tartottátok ezt az eseményt és aktívan részt vettetek! Az, hogy ez ilyen vidám, családias hangulatban telt, nektek köszönhető!

Óvódánkban immár hivatalosan is kezdetét vette a nyári táboros időszak! Idén mesés nyarunk lesz, hiszen minden hétnek egy mese lesz a témája. Mi izgatottan készülünk, csodás lesz!

Nektek is hasonlóan csodás nyarat kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .