Termésünnep

Share

Az ősz sokszínűségét, gazdagságát egy egésznapos programon, a termésünnepen keresztül igyekeztünk megismertetni a gyerekekkel, amelyre szeretettel vártuk óvodánk egész közösségét, gyerekeket, szülőket, nagyszülőket!

Az óvoda udvara őszi színekbe burkolózva várta a családokat, mi pedig sok programmal, játékkal készültünk, amelyek igazán aktívvá varázsolták ezt a napot. Az óvoda épületén belül interaktív kiállítás, szabadulószoba, mezítlábas ösvény, diamozi várta az arra jelentkezőket. Az udvart keretező őszi fák sárguló lombjai között pedig kézműves vásár, büfé, kézműves sarok, papírszínház, zsákbamacska játék, zsonglőr bemutató és énekes sarok állt készen arra, hogy birtokba vegyék őket.

Mint minden évben, most is igyekeztünk összedolgozni a szülőkkel, akik szívesen vállalták egy-egy programnak a lebonyolítását. Mindemellett a finom süteményeket, szendvicseket és a főétkezésnek számító miccsek sütését is nekik köszönhetjük!

Igyekeztünk valódi őszi vásár hangulatot kelteni, amelyben a megvásárolt portékák összegével illetve a játékokra szánt belépőjegyekkel a későbbi programjainkat támogathatták a szülők. Így az összegyült összeget ebben az évben állatsimogató illetve lovastanya meglátogatására szánjuk!

Bár a képek nem adják vissza a sütőtök illatát, a forraltbor ízét vagy a finomabbnál-finomabb lekvárok, zakuszkák, sütemények kifogástalan zamatát, azért mégis betekintést nyújthatnak abba, hogy milyen családiasan is telt az idei termésünnep. Pillantsatok bele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .