Parada felinarelor cu ocazia zilei Sf.Martin

Share

Pe 11 noiembrie am invitat pe toți cei interesați,din interiorul cât și din afara grădiniței noastre, la parada felinarelor cu ocazia zilei Sf.Martin, pentru a lumina Parcul Central din Cluj-Napoca.

Grădinița noastră sa pregătit pentru această sărbătoare toată săptămâna, întrucât educatorii noștrii pregătiseră diverse cântece, rime și jocuri prin care copiii au cunoscut legendara figură a Sfântului Martin. Bineînțeles, s-a pus foarte mult accent pe faptul că fiecare și-ar putea face felinarul propriu și unic. Un rol important au jucat și lucrările săptămânale. Au fost expuse desene și obiecte de artizanat care reflectă legenda Sfântului Martin.

La pregătiri au participat și părinții, deoarece fără mâinile lor harnice nu am fi putut oferi participanților la paradă renumita pâine cu untură și ceapă.

Am pornit cu toții din partea unde se află Opera Maghiară cu felinarele noastre aprinse, apoi ne-am plimbat în jurul lacului ,iar ajunși la filegorie i-am întâmpinat pe toți cu pâinea și cu ceaiul cald. De asemenea, dorim să mulțumim voluntarilor și părinților, pentru ajutorul acordat!

Ne gândim la evenimentul de vineri cu recunoștință, a fost o plăcere să vedem numeroasele felinare și de asemenea că atât de mulți dintre voi ați participat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.