Óvodai újrairatkozás, beiratkozás

Share

Tisztelt szülői közösség!

Az újrairatkozàsok periódusa: június 6-14

Ezáltal a szülők megerősítik döntésüket abban, hogy a gyermek az intézményben folytatja a tanulást. Kifejtették, hogy minden 5 éves gyereknek be kell kerülnie az oktatási rendszerbe, mivel ez a korosztály már a kötelező oktatás része.

Erre vonatkozó típus nyomtatványt csatolva találtok. A kitöltött és aláírt példányt, lefényképezve vagy bemásolva e-mailben kell elküldeni az info@mikoovoda.ro címre.

Az újonnan érkező gyermekek iratkozása az óvodába két szakaszban, június 15-30, illetve július 3-18 között történik.

Az iratkozáshoz szükséges: a gyermek születési bizonyítvány másolata, szülők személyi igazolványának másolata, a kérvény kitöltött és aláírt példánya( csatolva), a gyermek megismerését segítő, kitöltendő kérdőív( csatolva). Az óvodai rendszabályzat és a szerződés egy későbbi időpontban kerül majd kitöltésre.

A kitöltött és aláírt kérvényt, illetve a szükséges dokumentáció másolatát, lefényképezve vagy bemásolva e-mailben kell elküldeni az info@mikoovoda.ro címre.
Az iratkozás/újrairatkozás történhet személyesen is, előzetes egyeztetés alapján. Az iratkozáshoz szükséges dokumentációt hétfőtől – szerdáig 8-10 óra között tudjuk átvenni, csütörtökön pedig 15-17 óra között az óvoda titkárságán. Egyeztetni lehet a következő telefonszámon: 0745 372 676

A tanfelügyelőség a 2023-2024-es tanévre 60 hely betöltésére adott engedélyt. Az intézmény kapacitása 3 óvodai csoport működésére nyújt lehetőséget.

Üdvözlettel,

a Mikó óvoda vezetősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .