Karácsonyi ünnepély

Share

Az adventi koszorúkészítés, a mikulásozás, az adventi mesekalendárium, a betlehemes bábszínház, a spirál járás illetve a sok ének, mondóka és kézműves tevékenységek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ráhangolódjunk a Karácsonyra illetve a minden évben megrendezett Karácsonyi ünnepélyünkre.

A Hexagon Office tágas, modern terme adott otthont ünnepségünknek, ahol december 19-én, a jelenlétünk, az egymás iránti szeretetünk által megvalósult a karácsonyi csoda!

Óvodánk mind három csoportja egyedi előadással készült erre az alkalomra. Részesei lehettünk a gyerekek által előadott betlehemes játéknak, a karácsonyi angyalok csilingelő énekeinek, a kisebbek pedig szüleikkel együtt egy mesét, az erdő lakóinak karácsonyát mutatták be. Meghitt, bensőséges hangulatot teremtettek az előadások, amelyet csak fokozott a közös csillagszóró gyújtás, a beszélgetések, karácsonyi hagyományok felidézése.

Szeretetteljes, boldog ünnepet kíván mindenkinek a Mikó Óvoda csapata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .