Termésünnep

Share

Lassan beköszöntött az igazi ősz a maga színeivel, illataival, ízeivel. A termésünnep alkalmával pedig ezeket a színeket, illatokat és ízeket próbáltuk életre kelteni.

Óvódánk udvara hamar megtelt a gyerekek nevetésével, a találkozás örömével. A kapun átlépve a szülők megcsodálhatták azokat az eladásra szánt portékákat, amelyeket a gyerekekkel együtt készítettünk az elmúlt héten. Mindenki felfedezhette a saját keze-munkáját, amelyek mellé elhelyezhették az otthonról hozott megunt vagy csak már nem használt játékokat, könyveket, abban bízva, hátha valaki más nagyobb hasznát veszi. A vásár mellett a büfénél is szeretettel vártak mindenkit, aki egy-két jó falatra vágyott. Programkavalkádunkban helyett kapott az élménykiállítás, a sószobában berendezett mozi, a kézműves és fotós sarok, a szüretelés, tökfaragás, a zakuszka-lekvár-szörp kóstolás, illetve a tombolázás is.

A délelőtt folyamán sokaknak jól esett egy meleg tea, egy csésze forraltbor vagy éppen egy pohár must, amely mellé szilvalekvárral ízesített sülttököt is fogyaszthattak.

Tartalmas, vidám, családias szombatot töltöttünk együtt! A továbbiakban pedig beszéljenek helyettünk a képek!

Nézzétek csak:

One thought on “Termésünnep

  1. Gratulálok! Nagyon ügyes, kreativ csapat dolgozik a Mikó ovódában, örvendek hogy a kisunokám oda jár!
    Minden jót kivánok a munkaközösségnek!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .